Kabocha no Nimono (suc de fructe fiert la foc mic în sos de Sake-soia)
Kabocha no Nimono (Squash fiert în sos de soia) este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap sos. Această rețetă servește 4 și costă 5,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 118 calorii. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de soia, sake, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Taitei Cu Sos De Soia, Dovleac Kabocha fiert cu soia, și Kabocha Squash Curry Roșu.
Instrucțiuni
Puneți dovleceii într-o cratiță mare. Se acoperă cu bulion dashi și se fierbe.
Adăugați sos de soia, oțet, mirin și sake. Continuați să fierbeți până când dovlecelul este fraged și sosul s-a redus, 6-8 minute.
Așezați dovleceii în boluri. Se acoperă cu bulion suplimentar.