Kabobs De Porc Tropical
Kabobs de porc Tropical necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 559 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $2.51 pe portie, primești un fel principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți dovlecei, ardei gras, carne de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 70%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kabobs De Pui Tropical, Kabobs De Fructe Tropicale, și Kabobs De Fructe Tropicale Cu Înghețată De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc, ardeii, dovleceii și ciupercile într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Scurgeți ananasul, rezervând 1/2 cană de suc.
Adăugați bucăți de Ananas în amestecul de porc.
Combinați melasa, sosul de soia și sucul de ananas. Puneți deoparte 1/2 cană pentru ungere și dați-o la frigider.
Se toarnă sosul rămas peste carne și legume. Pungă de etanșare; refrigerați câteva ore. Aruncați marinada.
Pe 12 frigarui din lemn metalic sau îmbibat, carne de porc alternativă, legume și ananas. Grătiți, neacoperit, la foc mediu timp de 12-15 minute sau până când sucurile de porc curg limpede, întorcându-se și ungând cu marinată rezervată.