Kabobs De Carne De Vită Curry

Kabobs De Carne De Vită Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kabobs de vită curry. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 508 calorii, 22g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ardei, bulion de vită, filet de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Kabobs De Carne De Vită Curry, Kabobs De Vită Curry Cu Sos De Jad, și Carne De Porc Curried & Orange Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scoateți 2/3 cană pentru însăilare; frigider.
3
Adăugați carne de vită la marinata rămasă; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scurgeți și aruncați marinada. Pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, alternați carnea de vită, ardeii verzi, roșiile și ceapa. Broil 5-6 în. de la căldură timp de 3 minute pe fiecare parte. Ungeti cu marinata rezervat. Continuați fierberea, răsucirea și ungerea timp de 8-10 minute sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145%; mediu, 160%; bine făcut, 170%).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista