Jurnal De Marshmallow

Jurnal De Marshmallow
Jurnalul de Marshmallow necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 331 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de lapte condensat, nuci, biscuiți graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Fancy Pants furnici pe un jurnal, Marshmallow, și Glazura De Marshmallow.

Instrucțiuni

1
Presărați nuca de cocos uniform pe o foaie de hârtie cerată. Într-un castron mediu, amestecați împreună marshmallows, firimituri de cracare graham, lapte condensat, nuci și cireșe. Forma într-un jurnal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați pe hârtie cerată și rulați în nucă de cocos. Înfășurați cu hârtie cerată și dați-o la frigider până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista