Supă de cârnați de fasole albă
Supa de cârnați de fasole albă este o rețetă fără gluten cu 2 porții. Pentru 1,54 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 447 de calorii, 24 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână ceapă, sherry, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 62%. Rețete similare sunt supa de fasole albă și cârnați, supa de cârnați și fasole albă și supa de fasole albă și cârnați.
Instrucțiuni
Pune brânza în șase movile la 3 inchi una de cealaltă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
Răspândiți în 1-1/2 inchi. cercuri.
Stropiți cu un strop de cayenne.
Coaceți la 400° timp de 5-6 minute sau până când devine maro deschis. Misto.
Într-o cratiță mare, gătiți cârnații și ceapa în ulei la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, căliți usturoiul timp de 1 minut sau până când se înmoaie. Se adaugă fasolea, bulionul, smântâna, sherry dacă se dorește, pătrunjelul, sare, cimbru și un strop de cayenne. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 12-15 minute sau până se încălzește. Se răcește ușor.
Transferați într-un blender; se acopera si se proceseaza la maxim pana aproape se omogenizeaza.
Se toarnă în boluri cu supă; se presara cu amestec de carnati si chipsuri de parmezan.