Jollof Rice

Jollof Rice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete africane, așa că încercați orezul Jollof. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 483 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți apă, ulei vegetal, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Food.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Orez Jollof cu pui din Ghana, Cum se face orez Jollof de petrecere, și Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beaumont Pinotage cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Stilul lui Beaumont reflectă climatul mai rece al regiunii râului Bot. Fructe proaspete de fructe de pădure roșii, cu un corp mediu delicios de băut și taninuri bine integrate.Se potrivește foarte bine cu bobotie, vânat și curry, coaste de rezervă și friptură de piper sau încercați snoek și gem de struguri.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista