Johnsonville Ușor Cârnați Pizza
Rețeta Johnsonville easy Sausage Pizza ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 819 calorii. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, cârnați măcinați, crustă de pizza ambalată pre-coaptă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați afumați, smochine și frigarui Manchego plus câștigă un card cadou Visa de 100 USD de la Johnsonville Sausage, Johnsonville Cârnați Bile, și Johnsonville Inox Italiană Cârnați Rigatoni.
Instrucțiuni
Scoateți cârnați din carcasă și prindeți în bucăți de dimensiuni ban.
Se întinde sosul peste crustă; se presară cu 1 cană de brânză.
Adăugați bucăți de cârnați italieni și piper verde.
Se acoperă cu brânza rămasă.
Coaceți conform instrucțiunilor pachetului de crustă sau până când cârnații nu mai sunt roz (160 grade F) și brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.