Jessica ' s Steak Oscar
Jessica ' s Steak Oscar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $11.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 68G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 946 calorii. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de sos bearnaise, sare și piper măcinat, crab și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Steak Oscar, Steak Oscar, și Steak Oscar (Pentru 2).
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Presărați fileurile cu sare și piper.
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți 1/4 cană de unt; amestecați ușor carnea de crab și fierbeți în timp ce fierbeți fileurile.
Fierbeți filetele până ajung la stadiul dorit de coacere; pentru mediu (ușor roz în centru), fierbeți 10 până la 12 minute pe prima parte și 6 minute pe a doua parte. Puneți filetele deoparte pentru a se odihni.
Așezați o inserție de abur într-o tigaie și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați sparanghelul, recuperați și aburiți până se înmoaie, 2 până la 6 minute, în funcție de grosime.
Bateți sosul Bearnaise amestecați cu lapte într-o cratiță.
Adăugați 1/2 cană de unt și aduceți sosul la fierbere la foc mediu, amestecând constant; reduceți focul la foc mic și bateți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 minut.
Pentru a asambla, acoperiți fiecare filet fript cu carne de crab, apoi jumătate din sparanghel; lingură sos Bearnaise după gust peste sparanghel.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția de diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir]()
Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir
Eticheta argintie Pinot Noir are o culoare rubinie strălucitoare și dezvăluie un parfum atrăgător de prune roșii, flori și condimente dulci. Aromele abundente de cireș negru, coacăz întunecat și căpșuni completează Palatul de pluș, în timp ce notele de lemn de santal continuă în finisajul moale și elegant.