Jerk cartofi dulci & negru fasole curry

Jerk cartofi dulci & negru fasole curry
Rețeta smucitură de cartofi dulci și curry de fasole neagră ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. O porție conține 170 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 97 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartof dulce, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 769 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cartofi dulci și Chili de fasole neagră, Cartofi dulci și Chili de fasole neagră, și Supă de fasole neagră și cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ușor ceapa tăiată cubulețe în uleiul de floarea soarelui într-o tigaie mare sau caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Între timp, bateți împreună ceapa tocată aproximativ, ghimbirul, tulpinile de coriandru și condimentul smucit cu un blender de mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
3
Se adaugă la ceapa înmuiată și se prăjește până se parfumează. Se amestecă cimbru, roșii tocate, oțet, zahăr și cuburi de stoc cu 600 ml apă și se aduce la foc mic. Fierbeți timp de 10 minute, apoi aruncați cartofii dulci și fierbeți încă 10 minute. Se amestecă fasolea, ardeii și unele condimente și se fierbe încă 5 minute până când cartofii sunt aproape fragezi. Se răcește și se răcește până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Bouillon CubeBouillon Cube
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Pentru a servi, încălziți ușor pe plită. Tăiați aproximativ majoritatea frunzelor de coriandru și amestecați, apoi serviți împrăștiate cu frunzele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate26
Revista