Jeleu De Usturoi
Jeleul de usturoi ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 62 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 75. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei vegetal, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Jeleu De Usturoi, Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Friptură de porc și varză de Bruxelles cu Ball ' s jelly Maker glazură dulce de jeleu de mere.
Instrucțiuni
Aduceți usturoiul și oțetul la fiert într-o cratiță de 2 litri; reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Se toarnă într-un vas de sticlă; acoperiți și lăsați să stea 24 de ore.
Se toarnă amestecul de oțet printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană, presând usturoiul cu spatele unei linguri pentru a stoarce lichidul; aruncați solidele.
Aduceți amestecul de oțet, 3 căni de apă și pectină la fiert într-o cratiță de 5 litri, amestecând continuu.
Adăugați zahăr; reveniți la fierbere, amestecând continuu.
Adăugați ulei; se fierbe, amestecând constant, 2 minute.
Scoateți-l de pe foc și îndepărtați spuma cu o lingură de metal.
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți.
Se toarnă jeleu fierbinte în borcane fierbinți, sterilizate, umplând la 1/4 inch de sus; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
Procesați în baie de apă fierbinte 5 minute. Utilizați pe pui la grătar, carne de porc și miel.