Dacă aveți despre 40 minute pentru a petrece în bucătărie, rubarbă și cremă jeleu ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 776 calorii. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 221 de gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un condiment destul de scump. Această rețetă de la BBC Good Food necesită puțin ulei de floarea soarelui, păstăi de vanilie, gălbenușuri de ou și frunze de gelatină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Rubarbă și cremă, și Jeleu De Rubarbă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Ungeți foarte ușor o matriță de jeleu de 1 litru cu ulei, apoi faceți stratul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Puneți rubarba și zahărul tos într-o tigaie cu 250 ml apă, acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 5-8 minute până când rubarba este foarte moale, apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Puneți gelatina într-un castron mic cu apă foarte rece pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tapetați o sită mare cu muselină sau o cârpă J, așezați peste un castron și turnați lichidul de rubarbă, apoi lăsați să picure. Odată ce tot lichidul a picurat, întoarceți sucul în tigaie la foc mic. Dacă sucul de rubarbă nu este foarte roz, puteți adăuga o picătură de colorant alimentar. Odată moale, scoateți gelatina din apă și stoarceți orice exces, apoi adăugați la sucul cald de rubarbă, amestecând până când gelatina se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Bomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă jumătate din lichidul de rubarbă în forma de jeleu și se pune la frigider pentru a se seta timp de 3 ore. Lăsați sucul de rubarbă rămas la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Între timp, faceți stratul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Puneți laptele, smântâna și păstaia de vanilie și semințele într-o tigaie, încălziți ușor până la foc mic, apoi scoateți-le de pe foc. Înmuiați gelatina într-un castron cu apă foarte rece. Într-un castron mare, bateți zahărul, gălbenușurile de ou și pudra de cremă până când sunt netede și palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De Cremă
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane Runts
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă peste laptele încălzit, amestecând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se toarnă amestecul fierbinte în tigaie și se încălzește ușor până se îngroașă ușor, apoi se ia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți frunzele de gelatină din apă, stoarceți orice exces de lichid, adăugați la cremă și amestecați bine. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Odată ce primul strat de jeleu s-a întărit, turnați peste jumătate din stratul de cremă răcit. Se răcește încă 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
12
Repetați procesul cu jeleul rămas, asigurându-vă că fiecare strat este bine setat înainte de a adăuga următorul. Dacă jeleul începe să se fixeze la temperatura camerei, îl puteți reîncălzi foarte ușor pe plită, asigurați-vă că nu fierbe, deoarece acest lucru va opri setarea gelatinei. Odată ce jeleul a avut timpul total de setare, ușurați marginile cu degetele, apoi întoarceți-vă pe o farfurie (poate fi necesar să dați un pic de jiggle pentru a disloca jeleul) și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)