Jeleu de rubarbă și cremă

Jeleu de rubarbă și cremă
Dacă aveți despre 40 minute pentru a petrece în bucătărie, rubarbă și cremă jeleu ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 776 calorii. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 221 de gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un condiment destul de scump. Această rețetă de la BBC Good Food necesită puțin ulei de floarea soarelui, păstăi de vanilie, gălbenușuri de ou și frunze de gelatină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Rubarbă și cremă, și Jeleu De Rubarbă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Ungeți foarte ușor o matriță de jeleu de 1 litru cu ulei, apoi faceți stratul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Subţire-Subţire-
2
Puneți rubarba și zahărul tos într-o tigaie cu 250 ml apă, acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 5-8 minute până când rubarba este foarte moale, apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Puneți gelatina într-un castron mic cu apă foarte rece pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tapetați o sită mare cu muselină sau o cârpă J, așezați peste un castron și turnați lichidul de rubarbă, apoi lăsați să picure. Odată ce tot lichidul a picurat, întoarceți sucul în tigaie la foc mic. Dacă sucul de rubarbă nu este foarte roz, puteți adăuga o picătură de colorant alimentar. Odată moale, scoateți gelatina din apă și stoarceți orice exces, apoi adăugați la sucul cald de rubarbă, amestecând până când gelatina se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă jumătate din lichidul de rubarbă în forma de jeleu și se pune la frigider pentru a se seta timp de 3 ore. Lăsați sucul de rubarbă rămas la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
6
Între timp, faceți stratul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
7
Puneți laptele, smântâna și păstaia de vanilie și semințele într-o tigaie, încălziți ușor până la foc mic, apoi scoateți-le de pe foc. Înmuiați gelatina într-un castron cu apă foarte rece. Într-un castron mare, bateți zahărul, gălbenușurile de ou și pudra de cremă până când sunt netede și palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Bomboane RuntsBomboane Runts
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se toarnă peste laptele încălzit, amestecând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Se toarnă amestecul fierbinte în tigaie și se încălzește ușor până se îngroașă ușor, apoi se ia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți frunzele de gelatină din apă, stoarceți orice exces de lichid, adăugați la cremă și amestecați bine. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Odată ce primul strat de jeleu s-a întărit, turnați peste jumătate din stratul de cremă răcit. Se răcește încă 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
12
Repetați procesul cu jeleul rămas, asigurându-vă că fiecare strat este bine setat înainte de a adăuga următorul. Dacă jeleul începe să se fixeze la temperatura camerei, îl puteți reîncălzi foarte ușor pe plită, asigurați-vă că nu fierbe, deoarece acest lucru va opri setarea gelatinei. Odată ce jeleul a avut timpul total de setare, ușurați marginile cu degetele, apoi întoarceți-vă pe o farfurie (poate fi necesar să dați un pic de jiggle pentru a disloca jeleul) și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista