Jeleu de flori de soc cu pepene galben

Jeleu de flori de soc cu pepene galben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de flori de soc cu pepene galben. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 359 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop de flori de soc, gelatină, pepene galben și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Granita De Flori De Soc, Sorbet de miere, castraveți și flori de soc, și Floare de soc și jeleu de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți vinul, zahărul și coaja într - o cratiță de 2 până la 3 litri, amestecând ocazional, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Între timp, puneți 1 cană de apă într-un castron mic și presărați cu gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați gelatina să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Aruncați coaja din amestecul de vin, apoi adăugați amestecul de gelatină și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, doar până când gelatina s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se ia de pe foc și se amestecă siropul de flori de soc și apa rămasă din cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De SocFlori De Soc
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci și se răcește, acoperit, până se fixează ușor, cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
7
Scoateți bilele de pepene galben cu tăietor și împărțiți-le între pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
8
Tăiați jeleul în pătrate și serviți peste pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Pepene GalbenPepene Galben
1
* Jeleul poate fi răcit până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista