Jeleu de flori de soc cu pepene galben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de flori de soc cu pepene galben. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 359 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop de flori de soc, gelatină, pepene galben și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Granita De Flori De Soc, Sorbet de miere, castraveți și flori de soc, și Floare de soc și jeleu de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți vinul, zahărul și coaja într - o cratiță de 2 până la 3 litri, amestecând ocazional, 4 minute.
Între timp, puneți 1 cană de apă într-un castron mic și presărați cu gelatină.
Lăsați gelatina să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Aruncați coaja din amestecul de vin, apoi adăugați amestecul de gelatină și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, doar până când gelatina s-a dizolvat.
Se ia de pe foc și se amestecă siropul de flori de soc și apa rămasă din cană.
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci și se răcește, acoperit, până se fixează ușor, cel puțin 8 ore.
Scoateți bilele de pepene galben cu tăietor și împărțiți-le între pahare.
Tăiați jeleul în pătrate și serviți peste pepene galben.
* Jeleul poate fi răcit până la 5 zile.