Jamaican Nemernic De Pui
Jamaican Jerk Chicken este o rețetă din America Centrală care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 275 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de până la 8 ienibahar, pui, sare de condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 12 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, care nu este atât de excelent. Fript nemernic somon cu casă Jamaican nemernic condimente, Jamaican Nemernic De Pui, și Jamaican Nemernic De Pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Spargeți ienibaharul cât mai fin posibil folosind un mortar și un pistil. Puneți într-un robot de bucătărie și adăugați sarea de condimente, ardeii, ceapa verde, cimbru și 1/2 cană de apă. Se amestecă până la consistența fulgi de ovăz cocoloașe și se toarnă într-un castron.
Frecați puiul cu condimentul jerk și umpleți condimentul jerk între piele și carne.
Așezați bucățile de pui într-o tigaie de depozitare și lăsați marinata peste noapte (cel puțin 12 ore).
Scoateți excesul de condimente din pui.
Încălziți grătarul la foc mare (aproximativ 350 de grade F) și apoi așezați carnea de pui cu fața în jos mai întâi pentru a nu lăsa puiul să ardă prea repede. Întoarceți puiul la fiecare 5 până la 7 minute până când pielea are o culoare maro frumoasă, cu urme de grătar, și apoi la fiecare 7 până la 10 minute la foc mai mic până când este gătit, în jur de 40 de minute în total sau până când temperatura internă a puiului ajunge la 165 de grade F.
Tăiați fiecare sfert în 4 până la 5 bucăți pentru a obține adevărata experiență jamaicană.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris
Jerk Chicken funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Pinot Gris. Veți dori să optați pentru vinuri cu un pic de dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Slate Riesling curat. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Ardezie Curată Riesling]()
Ardezie Curată Riesling
Profil de gust răcoritor cu arome de piersici, note de var, viuaciditate și un indiciu de minerale și condimente.Se împerechează frumos cu mâncăruri asiatice, alimente picante, sushi, pește, carne de pasăreși carne de porc.