Jalapenos umplute cu Gouda afumat și ananas
Jalapenos umpluți cu Goudan afumat și ananas necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 61 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 127 de calorii . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . 45 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bucăți de slănină adevărată, brânză gouda, ananas în suc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor este destul de prost. Încercați Cioda de porumb cu cartofi, Poblanos și Gouda afumat , Burgers de curcan la grătar cu Jalapeños prăjiți și sos BBQ și Tacos de mușchi de elan cu jalapeños murați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Tăiați o felie de pe capătul tulpinii fiecărui ardei și folosiți un cuțit ascuțit sau un miez de ardei pentru a scoate venele și semințele din ardei (purtați mănuși de cauciuc și evitați să vă atingeți ochii sau nasul).
Amestecați crema de brânză, brânza Gouda, bucățile de bacon, ananasul și aproximativ 1 linguriță de suc de ananas rezervat sau, după cum este necesar, pentru a face o umplutură funcțională, într-un castron până se omogenizează bine. Folosind o lingură mică, umpleți ardeii cu amestecul de brânză.
Puneți un grătar sau mai multe tavi de pâine din folie de unică folosință cu susul în jos pe o foaie de copt. (Consultați notele despre cum să faceți un suport pentru ardei dintr-o tavă de folie.) Așezați ardeii, cu tulpina în sus, în grătar și coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii se înmoaie și umplutura este fierbinte și clocotită, 30 până la 45 minute.