Italiană Scufundare Bastoane
Reteta italiană bețe de scufundare ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă face 24 de porții cu 55 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella parțial degresată, condimente, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bețișoare de creveți și Susan cu sos de scufundare de caise, Șuncă și Mozzarella cu sos de zmeură-Dijon, și Bețișoare de pâine prăjită franceză cu sos de scufundare cu iaurt de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți aluatul de pâine; tăiați fiecare bucată în jumătate în lățime și separați. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați parmezanul și condimentul Italian.
Adăugați bucăți de aluat, câteva la un moment dat și agitați pentru a acoperi.
Așezați pe o foaie de copt ung.
Coaceți la 375 de minute timp de 10-13 minute sau până se rumenesc.
Între timp, așezați sosul de pizza într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți; cuptor cu microunde la înălțime timp de 1-2 minute sau până la bule.
Se presară cu brânză mozzarella. Cuptor cu microunde cu 1 minut mai mult sau până când brânza este topită.
Se servește cu bețișoare.