Italiană Minestrone

Italiană Minestrone
Italiană Minestrone ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 123 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil. Un amestec de fasole, varză grosieră, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Mezeluri Italiene Minestrone, Minestrone Italian Rustic, și Minestrone Italiană Fără Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se introduce într-un cuptor olandez. Acoperiți cu apă la o adâncime de 2 inci deasupra fasolei; lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți bine fasolea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Adăugați ulei de măsline în tigaie; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați prazul și următoarele 4 ingrediente; se sotează până se înmoaie. Se amestecă busuiocul și următoarele 4 ingrediente; se sotează 1 minut. Se amestecă fasolea, 5 căni de apă și bulionul de pui; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se amestecă roșiile și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se toarnă în boluri individuale. Completați fiecare porție cu 1 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista