Italiană Minestrone ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 123 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil. Un amestec de fasole, varză grosieră, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Mezeluri Italiene Minestrone, Minestrone Italian Rustic, și Minestrone Italiană Fără Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se introduce într-un cuptor olandez. Acoperiți cu apă la o adâncime de 2 inci deasupra fasolei; lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți bine fasolea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Adăugați ulei de măsline în tigaie; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați prazul și următoarele 4 ingrediente; se sotează până se înmoaie. Se amestecă busuiocul și următoarele 4 ingrediente; se sotează 1 minut. Se amestecă fasolea, 5 căni de apă și bulionul de pui; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, Opționale
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se amestecă roșiile și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se toarnă în boluri individuale. Completați fiecare porție cu 1 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat