Italiană Minestrone

Italiană Minestrone
Italiană Minestrone ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 123 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil. Un amestec de fasole, varză grosieră, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Mezeluri Italiene Minestrone, Minestrone Italian Rustic, și Minestrone Italiană Fără Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se introduce într-un cuptor olandez. Acoperiți cu apă la o adâncime de 2 inci deasupra fasolei; lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scurgeți bine fasolea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Adăugați ulei de măsline în tigaie; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați prazul și următoarele 4 ingrediente; se sotează până se înmoaie. Se amestecă busuiocul și următoarele 4 ingrediente; se sotează 1 minut. Se amestecă fasolea, 5 căni de apă și bulionul de pui; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se amestecă roșiile și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se toarnă în boluri individuale. Completați fiecare porție cu 1 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista