Insulele Caraibe Wontons

Insulele Caraibe Wontons
Wontons Caraibe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 24 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 209 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de ulei, nuci, cremă de marshmallow și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Nemernic Wontons cu Caraibe Salsa, Crab Wontons, și Wontons De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos, banana, nucile și ananasul. Îndoiți în cremă de marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Poziționează un înveliș wonton cu un punct spre tine. Păstrați ambalajele rămase acoperite cu un prosop de hârtie umed până când sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Așezați 2 lingurițe de umplutură în centrul ambalajului. Umeziți marginile cu apă; pliați colțurile opuse împreună peste umplere și apăsați pentru a sigila. Repetați cu ambalajele rămase și umplerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Într-o tigaie electrică sau friteuza, ulei de căldură la 375 de căldură. Fry wontons, câteva la un moment dat, timp de 15-20 de secunde pe fiecare parte sau până la maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Așezați căpșunile într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la piure. Într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă căpșunile piure. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se strecoară amestecul, se rezervă sosul; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Presărați wontons cu zahăr și scorțișoară de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
8
Serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegeri excelente pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu un pic de dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri refrigerate, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Gustave Lorentz Gewurztraminer Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Gustave Lorentz Gewurztraminer Reserve
Gustave Lorentz Gewurztraminer Reserve
Galben auriu și culoare clară. Nas floral expresiv, cu câteva indicii de trandafiri, parfumuri de caise și fructe tropicale. Suplu și proaspăt, complex și bogat, dar totuși elegant și prietenos cu mâncarea datorită prospețimii sale. Arome de fructe exotice și diferite condimente și un finisaj piperat / ghimbir. Gewurztraminer Gastronomic cu surprinzător de finisaj uscat.Meci fericit pentru pește în sosuri picante (sos de ghimbir, biban de mare cu fenicul), somon afumat, apreciat cu mâncăruri dulci și acre, bucătării picante (Tha, Indian sau Chinezesc), precum și brânzeturi puternice precum Munster, Epoisse, brânză albastră sau Brie de Meaux.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista