Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Insula BBQ sos ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 594 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sosul hoisin, pudra de chili, romul condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos de grătar Vegan de casă, Insula BBQ sos, și Sos Insula Coney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, usturoiul și ghimbirul și se gătește până se înmoaie. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă în ketchup, SPLENDA amestec de zahăr brun, melasă, ROM, sos hoisin, pasta de tomate, oțet, praf de chili, și piper cayenne. Gatiti si amestecati 5 minute, pana cand se amesteca bine si se incalzeste. Se amestecă romul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sos Hoisin
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire