Inimioare de foietaj
Puff Pastry Hearts este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 36 de porții. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această crustă are 279 de calorii , 3 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, amidon de porumb, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare cu lingura de 20% . Încercați Inimioare de fructe de pădure de foietaj , Mousse de ciocolată cu inimi de foietaj și Seitan de dragoste cu inimi de foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou; pune totul in tava, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor extractele. Se răcește la temperatura camerei fără a se amesteca. Se acoperă și se da la frigider pentru 2-3 ore sau până se răcește.
Într-un castron mare, bate smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți în cremă. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată.
Tăiați cu o bucată de 3-1/2-in ușor înfăinată. tăietor de prăjituri în formă de inimă.
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt tapetate cu hârtie de copt.
Coaceți la 400° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
Chiar înainte de servire, conservele calde într-o cratiță mică; se stropesc pe farfurii de desert. Împărțiți inimioare de foietaj în jumătate.
Așezați jumătățile inferioare pe farfurii; se întinde fiecare cu 2 linguri de umplutură. Înlocuiți blaturile; stropiți cu conservele rămase.
Se ornează cu zmeură și zahăr de cofetă.