Inimi De Zmeură
Inimile de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 134 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, gălbenușuri de ou, făină nealbită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip, Inimi De Tort Cu Zmeură, și Inimi De Zmeură Roșie Din Cărămidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle (și apa pentru a acoperi) într-o cratiță medie. Aduceți apa la fierbere, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se răcească. Curățați ouăle și îndepărtați gălbenușurile. Apăsați gălbenușurile printr-o sită și lăsați-le deoparte.
Tăiați untul în bucăți mici.
Adăugați făina, zahărul, gălbenușurile de ou, gălbenușurile fierte, coaja de lămâie, scorțișoara și sarea într-un bol de amestecare.
Se amestecă cu mâinile până când aluatul se ține împreună și toate ingredientele sunt bine amestecate. Înfășurați aluatul în folie de plastic și refrigerați cel puțin 2 ore.
Întindeți aluatul gros de 1/4 inch pe o suprafață ușor făinată. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de inimă de 2 1/2 - 3 inci, decupați cât mai multe inimi posibil. Adunați resturile de aluat, reluați și tăiați mai multe inimi. Folosind un tăietor de prăjituri mai mic în formă de inimă, tăiați centrele a jumătate din prăjituri.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Răspândiți fiecare inimă întreagă cu un strat subțire de gem de zmeură. Sus cu inimile cu centre decupate. Repetați până când a fost folosit tot aluatul.
Așezați inimile la o distanță de 1 inch pe foile de copt căptușite. Bateți cele 2 ouă cu apă într-un castron mic și periați ușor peste ramele de prăjituri.
Coaceți fursecurile până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute. Se răcește pe rafturi de sârmă și se păstrează la congelator sau într-un recipient etanș până când este gata de servire.