Inghetata Cu Vartej De Mure Cu Ghimbir Cu Lamaie

Inghetata Cu Vartej De Mure Cu Ghimbir Cu Lamaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata cu vârtej de mure cu ghimbir cu lămâie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $ 4.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1673 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gălbenușuri de ou, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Înghețată Cu Vârtej De Mure, Înghețată Cu Vârtej De Mure, și Înghețată De Iaurt Cu Vârtej De Mure.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, aduceți smântâna și laptele la foc mic. Se amestecă cojile de lămâie și ghimbirul, se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați să se absoarbă timp de 1 oră.
3
Murele pur și simplu într-un blender sau robot de bucătărie până când se despart într-un lichid și nu rămân bucăți mari (Vezi nota de mai sus). Se toarnă încet pur aproxume printr-o strecurătoare și se amestecă ușor cu o furculiță sau cu un tel. Măsurați 1 1/2 căni de suc strecurat și aruncați pulpa de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Într-o cratiță grea, aduceți sucul de mure strecurat la foc mic la foc mediu și reduceți la 1/2 cană, amestecând frecvent. Se amestecă 1/2 cană zahăr și 1/4 linguriță sare până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MureSuc De Mure
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se transferă într-un recipient mic și se răcește în frigider.
6
Într-o cratiță curată și grea, amestecați împreună 3/4 căni de zahăr cu gălbenușuri de ou până la culoare palidă și îngroșată. Când lactatele termină de înmuiat, se toarnă printr-o strecurătoare în oală și se amestecă pentru a se combina cu amestecul de gălbenuș-zahăr. Puneți cratița la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când se formează o cremă pe spatele unei linguri, dar un deget glisat pe spate lasă o linie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Se toarnă printr-un filtru într-un recipient etanș și se dă la frigider peste noapte.
9
A doua zi, putinei în filtru de inghetata conform instrucțiunilor producătorului. În timp ce înghețata se agită, scoateți siropul de mure din congelator și amestecați pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
10
Transferați 1/3 din înghețata finită într-un recipient etanș, apoi întindeți rapid pe jumătate de sirop. Repetați și completați cu ultimele 1/3 de înghețată. Se răcește la congelator până când este ferm, cel puțin trei ore, de preferință mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista