Inghetata Cu Vartej De Mure Cu Ghimbir Cu Lamaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata cu vârtej de mure cu ghimbir cu lămâie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $ 4.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1673 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gălbenușuri de ou, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Înghețată Cu Vârtej De Mure, Înghețată Cu Vârtej De Mure, și Înghețată De Iaurt Cu Vârtej De Mure.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, aduceți smântâna și laptele la foc mic. Se amestecă cojile de lămâie și ghimbirul, se acoperă și se ia de pe foc.
Lăsați să se absoarbă timp de 1 oră.
Murele pur și simplu într-un blender sau robot de bucătărie până când se despart într-un lichid și nu rămân bucăți mari (Vezi nota de mai sus). Se toarnă încet pur aproxume printr-o strecurătoare și se amestecă ușor cu o furculiță sau cu un tel. Măsurați 1 1/2 căni de suc strecurat și aruncați pulpa de mure.
Într-o cratiță grea, aduceți sucul de mure strecurat la foc mic la foc mediu și reduceți la 1/2 cană, amestecând frecvent. Se amestecă 1/2 cană zahăr și 1/4 linguriță sare până se dizolvă.
Se transferă într-un recipient mic și se răcește în frigider.
Într-o cratiță curată și grea, amestecați împreună 3/4 căni de zahăr cu gălbenușuri de ou până la culoare palidă și îngroșată. Când lactatele termină de înmuiat, se toarnă printr-o strecurătoare în oală și se amestecă pentru a se combina cu amestecul de gălbenuș-zahăr. Puneți cratița la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când se formează o cremă pe spatele unei linguri, dar un deget glisat pe spate lasă o linie curată.
Adăugați 1/2 linguriță sare.
Se toarnă printr-un filtru într-un recipient etanș și se dă la frigider peste noapte.
A doua zi, putinei în filtru de inghetata conform instrucțiunilor producătorului. În timp ce înghețata se agită, scoateți siropul de mure din congelator și amestecați pentru a slăbi.
Transferați 1/3 din înghețata finită într-un recipient etanș, apoi întindeți rapid pe jumătate de sirop. Repetați și completați cu ultimele 1/3 de înghețată. Se răcește la congelator până când este ferm, cel puțin trei ore, de preferință mai mult.