Inele De Ceapă Mari Și Grase
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Inelele mari de ceapă grasă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, zară, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, Cum se Spiralizează o ceapă și ceapă sănătoasă "Inele", și Inele De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în felii de 1/2 inci și separați-o în inele. Pune deoparte.
Combinați 1 1/4 căni de clătite
Se amestecă și zahăr. Se amestecă împreună zară și bere; amestecati în amestec de zahăr până la omogenizare. Pune deoparte.
Așezați inelele de ceapă și restul de 1/2 cană de clătite
Se amestecă într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Înmuiați inelele de ceapă, câte 1 pe rând, în aluat, acoperindu-le bine. Se prăjesc, în loturi, 4 minute sau până devin aurii, întorcându-se ocazional; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Bucătărie Express: înlocuiți 1 3/4 căni amestec de coacere universal pentru 1 3/4 căni clătită
Se amestecă și se omite zahărul. Procedați conform instrucțiunilor, reducând timpul de prăjire pentru fiecare lot la 2 minute.