Inelul de smântână cu piersici și coacăze roșii necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 598 calorii. Funcționează bine ca garnitură. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piersici, praf de copt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână, Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână, și Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 190C/ventilator 170C / gaz 5 și ungeți un inel antiaderent de 23cm. Aranjați piersicile, tăiate cu fața în sus, în bază dacă staniu, apoi lingura la întâmplare în piersic conservați și împrăștiați peste coacăze roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze Roșii
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a face tortul, bateți împreună făina, praful de copt, untul, zahărul, ouăle, vanilia și laptele până se amestecă bine, apoi amestecați smântâna. Puneți amestecul în forma de tort, apoi nivelați suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Coaceți timp de 35-40 de minute până când tortul este bine înviat, auriu și revine când este apăsat ușor. Se răcește câteva minute, apoi se întoarce cu grijă pe o farfurie. Puteți servi cald cu smântână ca desert sau rece ca tort.