Inel de smântână cu piersici și coacăze roșii
Inelul de smântână cu piersici și coacăze roșii necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 598 calorii. Funcționează bine ca garnitură. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piersici, praf de copt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână, Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână, și Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C/ventilator 170C / gaz 5 și ungeți un inel antiaderent de 23cm. Aranjați piersicile, tăiate cu fața în sus, în bază dacă staniu, apoi lingura la întâmplare în piersic conservați și împrăștiați peste coacăze roșii.
Pentru a face tortul, bateți împreună făina, praful de copt, untul, zahărul, ouăle, vanilia și laptele până se amestecă bine, apoi amestecați smântâna. Puneți amestecul în forma de tort, apoi nivelați suprafața.
Coaceți timp de 35-40 de minute până când tortul este bine înviat, auriu și revine când este apăsat ușor. Se răcește câteva minute, apoi se întoarce cu grijă pe o farfurie. Puteți servi cald cu smântână ca desert sau rece ca tort.