Inel De Pâine Caramel-Nuci
Inelul de pâine cu nuci de Caramel necesită aproximativ 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 409 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți nuci, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Chai Semilună Inel, Inel De Pâine De Paște, și Inel De Pâine Dilly.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile într-un singur strat într-o tigaie superficială 6 până la 8 minute sau până când sunt prăjite și parfumate.
Se Toarnă 2 Linguri. unt topit într-o tigaie cu tub ușor unsă de 10 inci (14 căni).
Se Presara 2 Linguri. nuci peste unt în tigaie.
Topiți 1/2 cană de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați zahăr brun și gătiți 2 minute sau până când zahărul este topit și începe să buleze. Se amestecă scorțișoara și nucile rămase.
Tăiați fiecare biscuit în sferturi folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit.
Așezați 40 de sferturi de biscuiți deasupra nucilor și untului în tigaie. Se acoperă cu jumătate din amestecul de zahăr brun.
Adăugați 40 de sferturi de biscuiți rămase și acoperiți cu amestecul de zahăr brun rămas.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Inversați pe o farfurie de servire și serviți imediat.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Pillsbury Golden
Straturi Biscuiți Cu Lapte Bătut.