Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Coacerea imposibil de ușoară a sparanghelului de somon ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 214 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel tăiat, lapte, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Sparanghel Cu Somon Imposibil De Ușor, Imposibil de ușor Cheeseburger coace (gătit pentru 2), și Mic Dejun Sănătos Imposibil De Ușor De Copt.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Presărați sparanghel, ceapă, 1 1/2 căni de brânză și somon în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Brânză
Ceapă
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
4
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
6
Se presară cu restul de 1 1/2 căni de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
7
Coaceți aproximativ 2 minute sau până când brânza este topită. Se răcește cu 5 minute înainte de tăiere.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.