Imposibil De Ușor Cheesy Chile Plăcintă
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 239 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, amestec original, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Plăcintă Cu Chiftele Cu Brânză Imposibil De Ușoară, Imposibil de ușor BLT plăcintă, și Plăcintă Cu Legume Imposibil De Ușoară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Presărați ardei iute, brânză și coriandru în farfurie.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele și ouăle până se omogenizează.
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada