Iepure înăbușit cu fasole largă
Iepurele înăbușit cu fasole largă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $5.47 pe portie. O porție conține 1115 calorii, 97G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, făina, morcovii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Iepure Înăbușit, Iepure înăbușit în Stout, și Iepure marinat și fiert.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă. Rumeniti iepurele in loturi, apoi transferati-l pe o farfurie.
Adăugați slănina și prăjiți până când sunt crocante. Reduceți căldura la minim, aruncați legumele și transpirați timp de 15 minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați făina și gătiți câteva minute.
Creșteți din nou căldura, turnați berea și fierbeți tare, răzuind baza vasului, până se reduce bine. Întoarceți iepurele în vas cu ierburile, bulionul și niște condimente. Acoperiți și fierbeți foarte ușor pe plită timp de 2 ore sau până când iepurele este cu adevărat fraged și sosul se îngroașă. Completați cu apă ocazional, dacă este necesar.
Se amestecă fasolea prin tocană cu 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca rotund iaz Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
![Iaz rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)]()
Iaz rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Primitor și abordabil, buchetul pregătește palatul cu arome de jubileu de cireșe, fructe de pădure roșii pudrate cu cacao și indicii subtile de condimente. Condus de fructe roșii, intrarea suplă tachinează cu note strălucitoare de cireșe proaspete și lemn dulce, ducând imediat la note mai întunecate și mai cărnoase. Acest Cabernet plin de corp arată un echilibru frumos de fructe, acid, condimente și tanin. Notele pământești de podea de pădure, ciocolată neagră și salvie persistă pentru un finisaj complet, dar remarcabil de moale.Amestec: 85% Cabernet Sauvignon, 10% Petit Verdot, 3% Malbec, 2% Petite Sirah