Iepure înăbușit cu fasole largă

Iepure înăbușit cu fasole largă
Iepurele înăbușit cu fasole largă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $5.47 pe portie. O porție conține 1115 calorii, 97G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, făina, morcovii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Iepure Înăbușit, Iepure înăbușit în Stout, și Iepure marinat și fiert.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă. Rumeniti iepurele in loturi, apoi transferati-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Adăugați slănina și prăjiți până când sunt crocante. Reduceți căldura la minim, aruncați legumele și transpirați timp de 15 minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
3
Adăugați făina și gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Creșteți din nou căldura, turnați berea și fierbeți tare, răzuind baza vasului, până se reduce bine. Întoarceți iepurele în vas cu ierburile, bulionul și niște condimente. Acoperiți și fierbeți foarte ușor pe plită timp de 2 ore sau până când iepurele este cu adevărat fraged și sosul se îngroașă. Completați cu apă ocazional, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Iepure întregIepure întreg
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
AleAle
5
Se amestecă fasolea prin tocană cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca rotund iaz Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Iaz rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Iaz rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Primitor și abordabil, buchetul pregătește palatul cu arome de jubileu de cireșe, fructe de pădure roșii pudrate cu cacao și indicii subtile de condimente. Condus de fructe roșii, intrarea suplă tachinează cu note strălucitoare de cireșe proaspete și lemn dulce, ducând imediat la note mai întunecate și mai cărnoase. Acest Cabernet plin de corp arată un echilibru frumos de fructe, acid, condimente și tanin. Notele pământești de podea de pădure, ciocolată neagră și salvie persistă pentru un finisaj complet, dar remarcabil de moale.Amestec: 85% Cabernet Sauvignon, 10% Petit Verdot, 3% Malbec, 2% Petite Sirah
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista