Iepurele înăbușit cu fasole largă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $5.47 pe portie. O porție conține 1115 calorii, 97G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, făina, morcovii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Iepure Înăbușit, Iepure înăbușit în Stout, și Iepure marinat și fiert.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă. Rumeniti iepurele in loturi, apoi transferati-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2
Adăugați slănina și prăjiți până când sunt crocante. Reduceți căldura la minim, aruncați legumele și transpirați timp de 15 minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați făina și gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Creșteți din nou căldura, turnați berea și fierbeți tare, răzuind baza vasului, până se reduce bine. Întoarceți iepurele în vas cu ierburile, bulionul și niște condimente. Acoperiți și fierbeți foarte ușor pe plită timp de 2 ore sau până când iepurele este cu adevărat fraged și sosul se îngroașă. Completați cu apă ocazional, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Iepure întreg
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ale
5
Se amestecă fasolea prin tocană cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca rotund iaz Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.