Iepure fiert cu Radicchio caramelizat și Salsa Verde

Iepure fiert cu Radicchio caramelizat și Salsa Verde
Iepurele fiert cu radicchio caramelizat și Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 13,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 132g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1455 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ardei iute, linguri generoase ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Radicchio fiert și paste de ceapă caramelizate, Salsa Verde Carne De Porc Fiert, și Pui De Salsa Verde Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, cimbru, oregano, sare și piper. Dragează iepurele în făina condimentată și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Iepure întregIepure întreg
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Într-o oală mare, prăjiți uleiul de măsline, usturoiul, rozmarinul și ardeiul iute pentru a infuza uleiul cu aromele lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De PuiGât De Pui
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scoateți rozmarinul și ardeiul iute și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
5
Așezați bucățile de iepure condimentate în tigaie și gătiți timp de 7 până la 10 minute, pe ambele părți, până când carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Așezați rozmarinul rezervat, ardeii iute întregi și usturoiul înapoi în tigaie și adăugați măslinele, vinul și bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se introduce la cuptor și se gătește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Când este gătit, scoateți iepurele din oală cu o lingură pliată și așezați-l pe un platou. Reduceți lichidul rămas la foc mare până când acoperă spatele lingurii și turnați peste platoul de iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
10
Se servește cu Radicchio caramelizat și Salsa Verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
RadicchioRadicchio
11
Se taie capetele radicchio în jumătate și se sotează în 2 linguri de ulei de măsline la foc mic timp de 15 până la 20 de minute, răsturnând periodic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
RadicchioRadicchio
12
Între timp amestecați pătrunjelul, caperele, hamsiile, lămâia și 1 cană de ulei de măsline într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Stropiți salsa verde peste radicchio gătit și serviți cu iepurele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
RadicchioRadicchio
Iepure întregIepure întreg

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Drappier Brut Nature Andrixt și Michel Pinot Noir doza Zero. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Drappier Brut Nature Andrixt Și Michel Pinot Noir Doza Zero
Drappier Brut Nature Andrixt Și Michel Pinot Noir Doza Zero
Pentru iubitorii de senzații pure am creat un Pinot Noir cuv 100% fără doză. Conține doar zahărul rezidual natural al vinului la mai puțin de 2g pe sticlă. În plus, utilizarea unui minim absolut de sulf conferă vinului libertatea de a se exprima total. Pe nas există fructe clare și în același timp coapte. Pe palat este vertical și pur, cu finețe și prospețime abundente.Vermilion de culoare aurie. Nas de struguri negri proaspăt presați, de fructe roșii, albe și citrice. Gust amplu cu carne de piersic de vie și buchet de plante aromatice. Mici note picante în finisaj. O șampanie fină, strâns legată, de mare puritate.Ideal ca aperitiv. Acompaniamentul perfect pentru fructe de mare, sashimi sau chiar brânză moale de capră.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista