Iepure cu muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați iepurele cu muștar. Această rețetă servește 4 și costă 4,39 USD pe porție. O porție conține 511 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cap la magazin și ridica iepure, sare și piper, ceapă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până portocaliu ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Iepure în sos de muștar, Iepure cu muștar și slănină, și Iepure în sos de muștar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Condimentează iepurele cu sare și piper și întinde muștarul pe el.
Puneți într-un cuptor olandez și turnați uleiul și vinul alb în jurul acestuia. Apoi puneți ceapa mică și presărați cu bucățile de slănină.
Coaceți acoperit, timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți capacul și întoarceți bucățile de iepure. Strângeți niște suc din portocală. Reveniți la cuptor, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când iepurele este fraged.
Se servește cu portocale feliate și piure de cartofi. Poftă Bună!!!