Icy Fruit Pops
Gheață de fructe Pops ia în jurul valorii de 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 109 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Taste of Home necesită banane, bețișoare pop din lemn, apă și concentrat de suc de portocale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupe De Fructe Înghețate Cu Limonadă, Fructe Congelate, și Fructe Congelate.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ananasul, apa, concentratul de suc de portocale, concentratul de limonadă și înlocuitorul de zahăr. Se amestecă bananele și ghimbirul.
Așezați o cireșă în fiecare din douăzeci și patru de 3 oz. pahare de hârtie; umpleți cu amestec de ananas. Introduceți bastoane pop din lemn. Acoperiți și congelați până la fermitate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Capitolul 24 Fire and Flood the Fire Pinot Noir cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Capitolul 24 foc și inundații focul Pinot Noir]()
Capitolul 24 foc și inundații focul Pinot Noir
Un studiu în terror într-un singur cuvânt, foc. Este mai fructat roșu decât omologii săi, cu mirosuri de cireșe, zmeură, cedru și podea de pădure. O componentă tanică a texturii încinge vinul în timp ce servește ca trambulină, menținându-l în tonuri înalte și elegant.