Iaurt Congelat Cu Var Cheie

Iaurt Congelat Cu Var Cheie
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 173 calorii. Dacă 48 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., iaurtul înghețat de var ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie cheie, lapte condensat, iaurt de vanilie cu lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Iaurt Congelat Cu Var Cheie, Key Lime Pie Iaurt Congelat, și Iaurt Congelat Cu Var-Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună toate ingredientele într-un bol mare de amestecare până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Turnați amestecul în recipientul congelator al unui aparat de înghețată electric de 1 1/2 litru și congelați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile și orele vor varia.) Acoperiți și înghețați până la fermitatea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit iaurt de vanilie franceză cu lapte integral organic Stonyfield Farm și celebrul suc de lămâie Key West de la Nellie & Joe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt De VanilieIaurt De Vanilie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista