Hutspot Mit Klapstuk
Hutspot Mit Klapstuk ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 4.48 pe portie. O porție conține 853 calorii, 43G de proteine, și 50g de grăsime. Un amestec de piper, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Încălziți un platou de servire în cuptorul încălzit.
Așezați carnea de vită în apă rece și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de aproximativ 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Așezați legumele într - o tigaie mare - mai întâi cartofii - sezon - apoi morcovii - sezon-și apoi ceapa, apoi acoperiți cu apă. Gatiti pana cand se inmoaie-aproximativ 1 ora. Se strecoară legumele fierte și se zdrobesc aproximativ.
Adăugați 1/2 cană de unt pentru a le face bogate și cremoase.
Scurgeți carnea și feliați-o subțire. Lingurați legumele (hutspot) pe platoul de servire încălzit și așezați carnea feliată klapstuk peste ele.