Hummus În Stil Brânză Pimento
Hummus în stil brânză Pimento este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 133 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Dacă aveți la îndemână muștar maro picant, piper cayenne, ceapă granulată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză Pimento, Fierbinte Pimento Brânză Dip, și Brânză Pimento.
Instrucțiuni
Așezați caju într-un castron mic și acoperiți-le cu apă. Lăsați-le să se înmoaie cel puțin 2 ore și până la noapte.
Scurgeți cajuii. Puneți jumătate din ele în robotul de bucătărie împreună cu jumătate din năut, tofu de mătase, 4 linguri de pimentos și toate ingredientele rămase. Procesați până când este la fel de neted pe cât îl puteți obține. Apoi adăugați restul de caju și năut și pulsați de aproximativ 10 ori până când nautul și caju sunt rupte, dar nu complet netede. Verificați condimentele și adăugați mai mult piper roșu și sare după gust.
Transferați într-un castron de servire și amestecați restul de 2 linguri de pimentos. Dați-l la frigider cel puțin o oră pentru a permite aromelor să se amestece.