Huevos Rancheros cu Sofrito picant de șuncă
Huevos Rancheros cu Sofrito picant de șuncă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 447 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Huevos Rancheros cu Sofrito picant de șuncă, Huevos Rancheros (Ouă De Rancheros), și Huevos Rancheros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 lingură de ulei vegetal.
Adăugați șunca afumată și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șunca pe o farfurie.
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei vegetal în tigaie împreună cu usturoiul, ceapa, ardeii iute Scotch bonnet și ardeiul gras verde. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 12 minute. Se amestecă boiaua și se gătește la foc moderat timp de 1 minut.
Adăugați roșiile și gătiți până își eliberează sucurile, aproximativ 2 minute. Se amestecă șunca și se condimentează sofrito cu sare și piper.
Între timp, înfășurați tortilele în folie de aluminiu și încălziți-le la cuptor. Într-o tigaie mare din fontă, încălziți 1/2 lingură de ulei vegetal. Crăpați 4 ouă în tigaie, condimentați cu sare și piper și prăjiți cu partea însorită în sus la foc moderat, până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă ușor curgătoare, aproximativ 3 minute.
Transferați ouăle, cu gălbenușul în sus, într-o farfurie și păstrați-le calde, tentându-le cu folie de aluminiu.
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei vegetal în tigaie și prăjiți ouăle rămase.
Setați 2 tortilla pe fiecare farfurie. Acoperiți cu ouăle prăjite, lingurați sofrito pe lateral și serviți.
Note: variații: utilizați sofrito în quesadillas de brânză sau pe pui la grătar sau aruncați cu cartofi noi prăjiți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.