Hrișcă Prăjită
Hrișca prăjită necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 289 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 68 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, ardei gras, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este minunat. Rețete similare includ Hrișcă Prăjită, Tortilla de hrișcă și Ignam cu prăjit, și Hrișcă se amestecă cu legume mici și ouă.
Instrucțiuni
Se toarnă cojile de hrișcă într-un castron mare și se amestecă în ou până când sunt bine acoperite, toate boabele separate unele de altele.
Încălziți o cratiță mare și uscată la foc mediu.
Se toarnă cojile acoperite și se amestecă la foc timp de 2 minute pentru a seta oul. Crupele ar trebui să fie încă separate unele de altele.
Se toarnă bulionul și se mărește căldura la mare. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când lichidul a fost absorbit și cojile sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Întindeți hrișca pe o foaie mare de copt cu margini și răciți timp de 10 minute pentru a vă asigura că boabele rămân separate, mai degrabă decât să se lumineze una pe cealaltă.
Între timp, bateți sosul de soia, oțetul, pasta de chile și zahărul într-un castron mic.
Încălziți un wok mare la foc mediu-mare. Rotiți în ulei, apoi adăugați scallions, usturoi și ghimbir. Se amestecă timp de 30 de secunde.
Adăugați morcovii, ardeiul gras și fasolea verde. Se amestecă până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați toată hrișca. Continuați să prăjiți timp de 1 minut.
Se toarnă amestecul de sos de soia și se aduce la foc mic, aruncând și amestecând încă 1 minut.
Swap-uri de cereale• înlocuiți 2 căni de orez brun gătit cu bob lung pentru hrișcă și omiteți toți pașii de gătit din hrișcă.Notele testerilor * hrișca este lipicioasă, așa că acest preparat foarte vechi (acoperirea crupelor în ou și apoi fierberea lor) le menține separate-moment în care pot fi prăjite, la fel ca orezul prăjit.* Într-adevăr, puteți înlocui orezul cu crupe de hrișcă gătite în acest mod în orice orez prăjit. Ne-am gândit să oferim aici o pregătire destul de simplă pentru a vă face să vă gândiți la mai multe utilizări pentru aceste crupe gustoase și nuci.
Retipărit cu permisiunea Grain Mains: 101 Rețete surprinzătoare și satisfăcătoare de cereale integrale pentru fiecare masă a zilei de Bruce Weinstein și Mark Scarbrough. Drepturi de autor 2012 de Bruce Weinstein și Mark Scarbrough. Fotografii de Tina Rupp. Publicat de Rodale, Inc.