Hot Fudge Budinca Tort I

Hot Fudge Budinca Tort I
Hot Fudge budinca tort I este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, extract de vanillan, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Fudge Fierbinte, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Bourbon și fierbinte Fudge Milkshake.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tavă de copt pătrată de 8 inci, combinați bine amestecul de biscuiți, zahărul alb, 2 linguri de cacao, nuci, lapte și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BiscuițiAmestec De Biscuiți
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați zahărul brun și 1/4 cană de cacao. Lingură uniform deasupra amestecului de tort. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amestec De TortAmestec De Tort
Pudră De CacaoPudră De Cacao
4
Se toarnă cu grijă apa clocotită peste tot. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 până la 40 de minute. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Se servește cu frișcă sau înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista