Hot Anghinare-Brânză Dip
Hot anghinare-brânză Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, suc de lămâie, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți usturoiul și ceapa într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă mărunt.
Adăugați 1/4 cană Parmigiano-Reggiano și următoarele 4 ingrediente (prin piper); procesați până aproape neted.
Adăugați inimi de anghinare; pulsați până când inimile de anghinare sunt tocate grosier. Se amestecă amestecul într-un vas gratinat de 3 căni acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu Parmigiano-Reggiano rămas.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine și se fierbe.
Se servește fierbinte cu baghetă.