Hot Anghinare-Brânză Dip

Hot Anghinare-Brânză Dip
Hot anghinare-brânză Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, suc de lămâie, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți usturoiul și ceapa într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați 1/4 cană Parmigiano-Reggiano și următoarele 4 ingrediente (prin piper); procesați până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PiperPiper
4
Adăugați inimi de anghinare; pulsați până când inimile de anghinare sunt tocate grosier. Se amestecă amestecul într-un vas gratinat de 3 căni acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu Parmigiano-Reggiano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Spray De GătitSpray De Gătit
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
5
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește fierbinte cu baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista