Horchata De Nucă De Cocos Prăjită
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 380 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 113 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez, zahăr, fulgi de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită cu banane de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos prăjită cu vanilie, Horchata De Nucă De Cocos, și Horchata de Coco (băutură mexicană de orez cu nucă de cocos).
Instrucțiuni
Pentru Orchata: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați orezul într-un blender și amestecați la viteză mare până când seamănă cu făina de porumb grosieră, 15 până la 20 de secunde.
Se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Întindeți fulgii de nucă de cocos într-un vas de copt și transferați la cuptor.
Coaceți până se prăjește ușor și se rumenesc în jurul marginilor, 1 până la 3 minute.
Așezați fulgii de nucă de cocos prăjiți în vasul cu orezul pulverizat și acoperiți cu 3 căni de apă. Se da la frigider peste noapte.
A doua zi, transferați amestecul într-un blender și amestecați la viteză mare până când sunt vizibile doar bucăți foarte fine de orez, aproximativ 2 minute. Se strecoară într-un castron mare printr-o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu un strat dublu de pânză de brânză.
Adăugați 1/3 cană de zahăr și bateți până se dizolvă zahărul. Reglați aroma cu apă sau lapte suplimentar, după cum doriți. Dați la frigider până când este gata de servit.
Pentru a servi: umpleți un pahar cu gheață.
Garnisiți cu scorțișoară măcinată și un băț întreg de scorțișoară, dacă doriți. Orchata neservită poate fi păstrată la frigider până la 3 zile.