Horchata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Horchatan. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 460 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de orez basmati, fasole de vanilie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Horchata, Horchata, și Horchata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați orezul măcinat, migdalele albe, scorțișoara și fasolea de vanilie și semințele cu 3 1/2 căni de apă și lăsați să stea peste noapte, acoperite, la frigider.
A doua zi, strecurați horchata folosind o strecurătoare și o pânză de brânză. Apăsați solidele pe strecurătoarea căptușită cu cheesecloth pentru a scoate tot lichidul și a servi peste gheață. (De asemenea, puteți amesteca horchata, strecurați și serviți peste gheață.)