Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie
Plăcinta cu cremă de zahăr Hoosier Mama ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 791 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.16 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica Placinta aluat coajă, făină, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier, Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier, și Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați untul în cuburi de 1/2 inch. Congelați 5 linguri timp de 20 de minute sau peste noapte; răciți restul de 1 1/8 bețișoare la frigider până când sunt gata de utilizare.
Se amestecă oțetul de vin roșu în apa rece și se lasă deoparte.
Combinați făina, sarea și zahărul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 5 sau 6 ori pentru a combina.
Adăugați untul răcit și amestecați timp de 25 până la 30 de secunde, până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați untul congelat și pulsați de 15 până la 20 de ori, până când untul este în bucăți de mazăre.
Adăugați 6 linguri de apă de oțet și pulsați de 6 ori. Aluatul ar trebui să înceapă să arate sfărâmicios. Testați aluatul strângând o cantitate mică în palma mâinii. Dacă se ține ușor împreună, se face. Dacă nu, adăugați 1/2 lingură de apă de oțet și pulsați încă de 3 ori. Repetați acest proces după cum este necesar până când aluatul se ține împreună.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați împreună până se omogenizează; aluatul nu trebuie să se unească niciodată în robotul de bucătărie.
Împărțiți aluatul în 2 părți egale și rotiți fiecare într-o bilă. Aplatizați ușor bilele și înfășurați separat în folie de plastic.
Lăsați aluatul să se odihnească la frigider până când este gata de Utilizare, cel puțin 20 de minute, dar de preferință peste noapte.
Când este gata de utilizare, scoateți una dintre bilele de aluat din frigider. Celălalt poate fi înghețat, pentru plăcintele viitoare.
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci, cu grosimea de 1/16 până la 1/8 inch. Folosiți un capac sau un bol pentru tigaie ca ghid.
Înveliți ușor o formă de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit și praf cu făină. Rotiți cositorul pentru a acoperi partea. Întoarceți cositorul și atingeți orice exces de făină.
Alegeți aluatul în cerc ferm de margini și centrați-l pe forma de plăcintă pregătită. Atingeți forma de plăcintă de pe blat de mai multe ori până când aluatul se așează în ea. Apăsați ușor aluatul în colțurile formei de plăcintă cu vârful degetelor.
Sertizați coaja: rulați ușor marginile aluatului de plăcintă sub, cu degetul mare și degetul arătător sprijinind marginea rulată pe marginea cositorului. Aveți grijă să nu scoateți aluatul din forma de plăcintă în timp ce mergeți. Acest lucru va face ca coaja să se scufunde înapoi în tablă pe măsură ce se coace și vă va lăsa cu o crustă de plăcintă prea scurtă.
Prindeți marginea cojii plăcintei cu degetul mare și degetul arătător al fiecărei mâini, la aproximativ un centimetru distanță. Adu-ți mâna dreaptă spre tine și spre stânga în timp ce împingi mâna stângă departe de tine și spre dreapta.
Așezați mâna stângă la 1/2 inch în dreapta primei sertizări și repetați procesul până când ați lucrat în jurul cochiliei plăcintei.
Așezați degetul arătător în spatele fiecărei sertizări și strângeți punctul din exteriorul cojii plăcintei cu degetul mare și degetul arătător. Deoarece aluatul nostru de plăcintă este tot unt, iar untul se înmoaie și se topește atât de repede în cuptor, este important să începeți cu o sertizare cât mai ascuțită și bine definită.
Așezați coaja de plăcintă sertizată la frigider pentru a se odihni cel puțin 20 de minute, apoi transferați la congelator timp de 20 de minute până peste noapte.
Coacere oarbă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați coaja de plăcintă înghețată și sertizată pe o foaie de copt. Tapetați interiorul cochiliei cu hârtie pergament sau un filtru de cafea. Umpleți cu fasole nefierte până când fasolea este uniformă cu marginea superioară a sertizării. Apăsați fasolea pentru a vă asigura că se răspândesc pe marginile cochiliei.
Coaceți timp de 20 de minute, rotind 180 de grade la jumătatea drumului. Marginea exterioară a sertizării trebuie să fie uscată și maro aurie.
Prepararea plăcintei: Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F (200 buc. c).
Așezați coaja de plăcintă pe o foaie de copt. Pune deoparte.
Combinați zahărul granulat, zahărul brun, făina și sarea într-un castron mediu.
Se amestecă cu un tel sau cu mâinile pentru a rupe orice aglomerări și pentru a combina ingredientele.
Amestecați ușor smântâna grea cu o lingură de lemn sau o spatulă. Nu amestecați prea mult. Baterea cremei va împiedica setarea plăcintei.
Se amestecă pasta de vanilie.
Se toarnă umplutura în coaja de plăcintă pregătită și se coace timp de 20 de minute.
Rotiți 180 de grade și coaceți încă 20 până la 25 de minute, până când bulele mari acoperă suprafața. Plăcinta nu va părea să fie setată când iese din cuptor.
Se răcește la temperatura camerei, apoi se răcește la frigider cel puțin 4 ore, până peste noapte, înainte de feliere. Praf cu zahăr de cofetari înainte de servire.