Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie

Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie
Plăcinta cu cremă de zahăr Hoosier Mama ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 791 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.16 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica Placinta aluat coajă, făină, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier, Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier, și Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul în cuburi de 1/2 inch. Congelați 5 linguri timp de 20 de minute sau peste noapte; răciți restul de 1 1/8 bețișoare la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Se amestecă oțetul de vin roșu în apa rece și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Combinați făina, sarea și zahărul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 5 sau 6 ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați untul răcit și amestecați timp de 25 până la 30 de secunde, până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Adăugați untul congelat și pulsați de 15 până la 20 de ori, până când untul este în bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Adăugați 6 linguri de apă de oțet și pulsați de 6 ori. Aluatul ar trebui să înceapă să arate sfărâmicios. Testați aluatul strângând o cantitate mică în palma mâinii. Dacă se ține ușor împreună, se face. Dacă nu, adăugați 1/2 lingură de apă de oțet și pulsați încă de 3 ori. Repetați acest proces după cum este necesar până când aluatul se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați împreună până se omogenizează; aluatul nu trebuie să se unească niciodată în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Împărțiți aluatul în 2 părți egale și rotiți fiecare într-o bilă. Aplatizați ușor bilele și înfășurați separat în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Lăsați aluatul să se odihnească la frigider până când este gata de Utilizare, cel puțin 20 de minute, dar de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10
Când este gata de utilizare, scoateți una dintre bilele de aluat din frigider. Celălalt poate fi înghețat, pentru plăcintele viitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
11
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci, cu grosimea de 1/16 până la 1/8 inch. Folosiți un capac sau un bol pentru tigaie ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Înveliți ușor o formă de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit și praf cu făină. Rotiți cositorul pentru a acoperi partea. Întoarceți cositorul și atingeți orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
13
Alegeți aluatul în cerc ferm de margini și centrați-l pe forma de plăcintă pregătită. Atingeți forma de plăcintă de pe blat de mai multe ori până când aluatul se așează în ea. Apăsați ușor aluatul în colțurile formei de plăcintă cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
14
Sertizați coaja: rulați ușor marginile aluatului de plăcintă sub, cu degetul mare și degetul arătător sprijinind marginea rulată pe marginea cositorului. Aveți grijă să nu scoateți aluatul din forma de plăcintă în timp ce mergeți. Acest lucru va face ca coaja să se scufunde înapoi în tablă pe măsură ce se coace și vă va lăsa cu o crustă de plăcintă prea scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
15
Prindeți marginea cojii plăcintei cu degetul mare și degetul arătător al fiecărei mâini, la aproximativ un centimetru distanță. Adu-ți mâna dreaptă spre tine și spre stânga în timp ce împingi mâna stângă departe de tine și spre dreapta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
16
Așezați mâna stângă la 1/2 inch în dreapta primei sertizări și repetați procesul până când ați lucrat în jurul cochiliei plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
17
Așezați degetul arătător în spatele fiecărei sertizări și strângeți punctul din exteriorul cojii plăcintei cu degetul mare și degetul arătător. Deoarece aluatul nostru de plăcintă este tot unt, iar untul se înmoaie și se topește atât de repede în cuptor, este important să începeți cu o sertizare cât mai ascuțită și bine definită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
18
Așezați coaja de plăcintă sertizată la frigider pentru a se odihni cel puțin 20 de minute, apoi transferați la congelator timp de 20 de minute până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
19
Coacere oarbă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
20
Așezați coaja de plăcintă înghețată și sertizată pe o foaie de copt. Tapetați interiorul cochiliei cu hârtie pergament sau un filtru de cafea. Umpleți cu fasole nefierte până când fasolea este uniformă cu marginea superioară a sertizării. Apăsați fasolea pentru a vă asigura că se răspândesc pe marginile cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Ardei ArbolArdei Arbol
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
21
Coaceți timp de 20 de minute, rotind 180 de grade la jumătatea drumului. Marginea exterioară a sertizării trebuie să fie uscată și maro aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
22
Prepararea plăcintei: Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F (200 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
23
Așezați coaja de plăcintă pe o foaie de copt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
24
Combinați zahărul granulat, zahărul brun, făina și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
25
Se amestecă cu un tel sau cu mâinile pentru a rupe orice aglomerări și pentru a combina ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
26
Amestecați ușor smântâna grea cu o lingură de lemn sau o spatulă. Nu amestecați prea mult. Baterea cremei va împiedica setarea plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
27
Se amestecă pasta de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
28
Se toarnă umplutura în coaja de plăcintă pregătită și se coace timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
29
Rotiți 180 de grade și coaceți încă 20 până la 25 de minute, până când bulele mari acoperă suprafața. Plăcinta nu va părea să fie setată când iese din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
30
Se răcește la temperatura camerei, apoi se răcește la frigider cel puțin 4 ore, până peste noapte, înainte de feliere. Praf cu zahăr de cofetari înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista