Homar sufocat în unt de trufe albe cu clătite de porumb alb prăjite și sfeclă prăjită pentru Bebeluși

Homar sufocat în unt de trufe albe cu clătite de porumb alb prăjite și sfeclă prăjită pentru Bebeluși
Homar sufocat în unt de trufe albe cu clătite prăjite de porumb alb și sfeclă prăjită pentru bebeluși ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 172g de proteine, 177g de grăsime, și un total de 2833 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,7 USD pe porție. Dacă aveți sare și piper, făină de porumb, homari și carne îndepărtate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este extraordinar. Încercați Pappardelle Cu Homar, Praz Și Ulei De Trufe Albe, Risotto Cu Unt De Trufe Albe, și Fettuccine cu unt de trufe albe și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru clătitele de porumb: într-un bol de amestecare, combinați făina de porumb, făina, praful de copt, mierea și sarea. Într-un castron separat, combinați ouăle, laptele și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați amestecul de ouă la ingredientele uscate și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
3
Încălziți o tavă sau o tigaie din fontă la foc mare, ungeți cu ulei și adăugați 3 linguri de aluat pentru fiecare clătită (în total 20). Se prăjește aproximativ 1 minut sau până se usucă în jurul marginilor, se întoarce și se prăjește aproximativ 30 de secunde până se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Păstrați cald într-un cuptor de 200 de grade până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Așezați untul într-un castron mediu. Îndoiți trufele până se combină și condimentați cu sare și piper după gust. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore. Untul rămas poate fi înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
TrufeTrufe
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pentru sfecla prăjită: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. frecați sfecla cu uleiul, așezați pe o foaie de copt și prăjiți până la fiert, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Lăsați să se răcească ușor și îndepărtați pielea.
4
Tăiați în sferturi.
1
Așezați sucul de sfeclă într-o cratiță mică nereactivă la foc mare și reduceți la 3 linguri. Se strecoară printr-o strecurătoare fină într-un bol nereactiv și se lasă să se răcească. Când se răcește, se amestecă încet în uleiul de canola până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți împreună oțetul și 1/4 linguriță de sare într-un bol mic. Se amestecă încet în uleiul de sfeclă până se emulsionează. Condimentează cu piper și mai multă sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Încălziți 3 linguri de unt de trufe într-o tigaie medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați 1/2 din carnea de homar gătită și gătiți timp de 30 de secunde sau până când tocmai s-a încălzit și condimentați cu sare și piper după gust. Repetați cu restul de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Așezați 1 din clătitele calde pe fiecare fel de mâncare, acoperiți fiecare clătită cu o parte din carnea de homar încălzită și presărați cu arpagic. Repetați, stratificând, pentru un total de patru straturi, top cu restul de 4 clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4
Așezați sfecla asortată în jurul clătitei și stropiți sfecla cu vinetă de sfeclă și frunze de chervil. Se acoperă cu o păpușă de unt de trufe și trufe ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
TrufeTrufe
ChervilChervil
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
5
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista