Homar răcit și sparanghel cu vinetă de șalotă-tarhon

Homar răcit și sparanghel cu vinetă de șalotă-tarhon
Homarul răcit și sparanghelul cu vinaigretă de șalotă-tarhon este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 339 calorii, 15g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Sfeclă cu șalotă și vinetă de tarhon, Salată de homar cu vinetă de tarhon, și Salată de homar și porumb cu vinetă de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 litri de apă și sare la fierbere într-un vas mare. Puneți homarii, cu capul mai întâi, în apă clocotită; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute; se scurge și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți carnea din gheare și cozi. Răciți carnea de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute sau pana cand este crocant; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Combinați uleiul de măsline prin piper într-un borcan; acoperiți bine și agitați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Aranjați frunzele de salată, homarul și sparanghelul pe farfurii; stropiți cu pansament; adăugați crenguță de tarhon și pană de lămâie la fiecare porție, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Pană De LămâiePană De Lămâie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Revista