Homar răcit și sparanghel cu vinetă de șalotă-tarhon
Homarul răcit și sparanghelul cu vinaigretă de șalotă-tarhon este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 339 calorii, 15g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Sfeclă cu șalotă și vinetă de tarhon, Salată de homar cu vinetă de tarhon, și Salată de homar și porumb cu vinetă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 litri de apă și sare la fierbere într-un vas mare. Puneți homarii, cu capul mai întâi, în apă clocotită; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute; se scurge și se răcește.
Scoateți carnea din gheare și cozi. Răciți carnea de homar.
Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute sau pana cand este crocant; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați. Pune deoparte.
Combinați uleiul de măsline prin piper într-un borcan; acoperiți bine și agitați energic.
Aranjați frunzele de salată, homarul și sparanghelul pe farfurii; stropiți cu pansament; adăugați crenguță de tarhon și pană de lămâie la fiecare porție, dacă doriți.