Homar Porumb Câini

Homar Porumb Câini
Homar porumb câini ar putea fi doar pescatarian rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 1605 calorii, 35g de proteine, și 99G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 7,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 605 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită praf de copt, făină de porumb, zară și cayenne. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Mini câini de porumb Jalapeno și mușcături de câini de porumb {fără gluten}, Pui De Porumb (Câini De Porumb), și Pui De Porumb (Câini De Porumb).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru câinii de porumb homar: într-un vas mare, aduceți apă sărată la fierbere, aproximativ 1 litru (suficient pentru a acoperi cozile de homar). Frigărui cozile de homar pentru a le împiedica să se onduleze atunci când le pui în apa clocotită. Puneți cozile de homar în apa clocotită și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Scoateți cozile din apă și aruncați imediat în apă cu gheață. Odată răcit, după aproximativ 5 minute, scoateți din apă, scoateți frigăruile, scoateți carnea din coji și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Combinați făina de porumb, făina, 1 lingură de sare, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și cayenne într-un castron mediu. Într-un castron separat, combinați zeama, porumbul crem, ceapa și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Porumb CremăPorumb Cremă
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați amestecul umed în amestecul uscat și amestecați cu un tel. Vor fi bulgări când se va termina.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Se toarnă aluatul într-un recipient.
7
Preîncălziți uleiul într-o friteuză la 365 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Puneți o frigăruie în fiecare coadă și înmuiați-o în aluat, asigurându-vă că acoperiți uniform. Aruncați cu grijă în friteuză și gătiți timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Scoateți și lăsați să se odihnească pe prosoape de hârtie timp de 2 minute pentru a se răci, astfel încât aioli să nu se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Pentru aioli: într-un blender, curățați coaja de lămâie, sucul de lămâie, șalotele și usturoiul. Într-un castron, pliați piureul în maioneză și puneți-l într-o sticlă cu jet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Stropiți aioli de lămâie pe câinii de porumb de homar și garnisiți cu boia, arpagic tocat și pătrunjel. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
AioliAioli
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Corn Dog. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Numele Lui Renard Brut
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista