Homar Hash
Homar Hash ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 13,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 300 de calorii, 41G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de homar, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Homar Hash, Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați amestecul de homar în tigaie, răspândind uniform. Gatiti amestecul de homar timp de 10 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Se presara cu suc de lamaie.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 160 de dolari.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.