Homar de Pacific spinos la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homarul Pacific spinos la grătar. O porție conține 1021 calorii, 37g de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.89 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, homari spinoși, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Homar Spinos Din California La Grătar, Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar, și Pesto Pacific Halibut La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Preîncălziți grătarul la înălțime.
Împărțiți homari; fluture din partea de sus și îndepărtați intestinele. Clătiți zona capului în apă rece pentru a îndepărta orice deșeuri.
Într-un castron mic, combinați 2 linguri de ulei de măsline și tot usturoiul și ierburile tocate. Pune deoparte.
Periați ușor homarii cu uleiul rămas și grătați timp de aproximativ 5 minute, cu partea cărnoasă în jos. Întoarceți-vă la jumătatea drumului pentru marcarea grătarului și chiar pentru gătit.
Scoateți homarii de pe grătar și așezați-o pe o tigaie, cu partea cărnoasă în sus. Se acoperă cu amestecul de ierburi și usturoi și se condimentează cu sare și piper.
Așezați 2 bucăți de unt pe fiecare coadă de homar și dați la cuptor aproximativ 10 minute.
Într-un castron mic, amestecați untul clarificat amestecat cu sucul de lămâie.
Stropiți peste homar ca sos.
Garnisiți cu pene de lămâie.