Hoisin-Sandvișuri Cu Pâine De Carne Glazurate

Hoisin-Sandvișuri Cu Pâine De Carne Glazurate
Sandvișurile cu pâine de carne glazurate cu Hoisin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 371 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. 113 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare kosher, zahăr, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Hoisin-Sandvișuri Cu Pâine De Carne Glazurate, Hoisin-Sandvișuri Cu Pâine De Carne Glazurate, și Sandvișuri Cu Pește Glazurat Hoisin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele la fiertîntr-o cratiță medie; reduceți focul la minimși gătiți, amestecând des, până când sosul se îngroașă la o glazură, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Acoperiți fundul și părțile laterale ale tăvii de pâine cu spray nonstick și puneți-le deoparte. Într-un vas mare, înmuiați cuburi de pâine în bulion de pui,amestecând frecvent, până când lichidul este absorbit și pâinea începe să se destrame, 4-5minute. Gatiti slanina la un skilletover mare, greu, la foc mediu, pana cand grasimea este redata si baconul incepe sa fie crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați scallions (numai părți albe și verde pal), țelină,ghimbir și usturoi; gătiți, amestecând des, până lalegumele încep să se înmoaie, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Combinați scallion și amestecuri de pâineîntr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați 2 linguri de glazură hoisin, scallions rămase (părți verde închis), carne de vită, carne de porc și restul de 4 ingrediente. Folosind mâinile, lucrați toate ingredientele împreună până când sunt foarte bine încorporate și amestecul începe să devină lipicios. Împachetați amestecul întigaie pregătită, apăsând pentru a elimina orice buzunare de aer și îngrămădire în centru. Acoperiți cufolie. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie;așezați tigaia deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți pâinea de carne timp de 30 de minute. Descoperițiși întindeți 2 linguri de glazură hoisin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 165 buc.f când este introdus în centrul pâinii, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați carnea să se odihnească timp de 20 de minute. Folosind spatule flexibile, transferați pâinea de carne pe o placă sau o tăietură. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Se lasă să se răcească, se acoperă și se răcește.
1
Aruncați legumele, următoarele 3 ingrediente și 2 lingurițe de ulei într-un castron mediu pentru a acoperi.Acoperiți și răciți, aruncând ocazional, pentru1 oră sau până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați pâinea de carne în 12 felii.
3
Încălziți 2 lingurițe de uleiîntr-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.Lucrând în loturi și adăugând suplimentarulei cu lingurițe după cum este necesar, prăjiți feliile de carne până se rumenesc în pete și se încălzesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați pâinea prăjită pe farfurii; periați cu hoisinglaze și acoperiți cu o felie de pâine de carne.
5
Drainsalad, dacă se utilizează; Movilă deasupra pâinii de carne,împărțind în mod egal.
6
Se ornează cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista