Heringul prăjit pe pâine crocantă cu sos tartru este un pescatarian felul principal. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1257 calorii, 77g de proteine, și 75g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine, pesmet, mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Somn prăjit cu sos Tartar Cajun, Serios mănâncă stridii prăjite cu sos Tartar, și Tilapia prăjită la tigaie cu sos tartar acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru hering: filetele de hering se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Hering
Hering
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Combinați făina și pesmetul pe farfurie. Dragați heringii în amestec de făină/firimituri. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Hering
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Încălziți untul la foc mediu-mare într-o tigaie grea de 10 inci până când spumarea dispare. Gatiti heringul pana se rumeneste pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hering
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Combinați maioneza, ceapa tocată, gustul, sucul de lămâie și caperele. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Serviți hering fierbinte deasupra pâinii cu sos tartru, lămâie, ceapă roșie feliată și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Hering
1-1/2 Căni De Bere
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.