Herbed Farro Pilaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Herbed Farro Pilaf. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de canolan, spaghete sparte, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vacanță Demnă? Farro și sparanghel Pilaf, Pilaf cald Farro cu afine uscate, și Kale și pilaf Farro Semi-perlat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Adăugați pastele și gătiți, amestecând frecvent, doar până devine maro auriu, aproximativ 2 minute. Amestecați farro și șalotă și continuați să gătiți, amestecând, încă 2 minute. Amestecați bulionul de pui și sarea și dați la fiert. Coborâți focul, acoperiți tigaia și fierbeți până când farro este foarte fraged, aproximativ 35 de minute. Verificați farro-ul spre sfârșitul gătitului și adăugați 1 până la 2 linguri de apă dacă tigaia se usucă înainte ca farro-ul să fie fraged.
Se acoperă cu pătrunjelul și cimbrul, se pufăie cu o furculiță și se servește.