Heavenly Chocolate Alune De Migdale Răspândit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați răspândirea de migdale cu alune de ciocolată cerească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 59 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 40 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 213 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de migdale, sare, pudră de cacao de cea mai bună calitate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Alune De Ciocolată Ceresc, Cheesecake ceresc cu ciocolată și alune, și Pâine de migdale Heavenly Bananan cu chipsuri de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți alunele pe o parte a foii de copt și migdalele pe cealaltă. Prajiti nucile pana cand sunt parfumate, aproximativ 8-10 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și transferați alunele pe prosopul de bucătărie curat. Frecați-le și rotiți-le până când majoritatea pielii se desprind (pot rămâne câteva bucăți mici de piele)
Combinați alunele și migdalele în robotul de bucătărie și procesați până se formează o pastă netedă, aproximativ cinci minute.
Adăugați zahărul cofetarilor, pudra de cacao și sarea și procesați până când ingredientele sunt bine amestecate.
Cu procesorul în funcțiune, turnați ulei de canola și continuați să procesați până când este bine încorporat, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați migdalele de alune de ciocolată răspândite în borcane. Se va păstra până la 1 lună la frigider.