Heavenly Cappuccino Praline Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Heavenly Cappuccino Praline Bars. Această rețetă face 32 de porții cu 116 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați foarte multă apă, lapte condensat, granule de cafea espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Praline Ceresc, Heavenly Hash Baruri, și Bare De Lămâie Cerească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit; ușor făină. Într-un castron mic, dizolvați 1 linguriță de espresso în 2 lingurițe de apă fierbinte.
Adăugați unt și 3/4 cană zahăr; bate cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos. La viteză mică, bateți în 1 1/4 căni de făină până se omogenizează. Apăsați în tigaie.
Presărați 1/2 cană din bucățile de caramel uniform peste crustă;apăsați ușor.
Coaceți 15 până la 17 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis.
Într-un castron mediu, dizolvați 1 lingură de espresso în 1 lingură de apă fierbinte.
Adăugați lapte, 1 cană de zahăr și ouăle cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Se amestecă 2 linguri de făină, praful de copt și sarea.
Se toarnă peste crusta fierbinte; se întinde uniform.
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când este setat. Presărați imediat cu restul de 1/4 cană de bucăți de caramel. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri.